Παρασκευή 30 Μαρτίου 2007

Καλή αρχή με F[at]H



Το παρόν blog θα ασχολείται κυρίως με την κοινωνική και λοιπή κριτική, ωστόσο, μιας και όλοι στον ίδιο κόσμο ζούμε, η αρχή γίνεται με κάτι που αφορά στους πάντες.

Η ανθρωπότητα εξακολουθεί να αναζητά θεραπείες για χρόνιες, εκφυλιστικές, θανατηφόρες ασθένειες που συνήθως θυμόμαστε ότι υπάρχουν όταν χτυπήσουν εμάς ή κάποιον στο κοντινό μας περιβάλλον. Μιας και οι Έλληνες είμαστε "large" τύποι (ακόμη και όταν δεν έχουμε μία), ας συνεισφέρουμε με τον πλέον απλό τρόπο.

Αφήστε την ισχύ του επεξεργαστή σας να συνεισφέρει στον ανθρώπινο αυτόν αγώνα, όταν δεν τη χρειάζεστε, βοηθώντας το κίνημα Folding[at]Home. Αρκεί να κατεβάσετε το σχετικό, μικρό σε μέγεθος πρόγραμμα από την επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση και να το αφήσετε να τρέχει όποτε μένει "μόνος του" ο υπολογιστής σας. Να βοηθήσουν μπορούν και όσοι αγόρασαν PlayStation 3 αφού το firmware που διατέθηκε κατά την πρώτη ημέρας κυκλοφορίας της κονσόλας προσφέρει τη σχετική δυνατότητα.

Με ελάχιστο κόπο μπορείτε να φέρετε πιο κοντά μια πολύτιμη θεραπεία.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλή αρχή φίλε :)

Και να μην ξεχνάμε οτι θεωηρητικά, το PS3 έχει περισσότερη διαθέσιμη ισχύ από ένα αντίστοιχο PC, οπότε δεν θα πρέπει να διστάσει κάποιος να βοηθήσει. Απόσβεση στα 660 δεν θα κάνει, αλλά ίσως να αρκεστεί στο warm fuzzy feeling οτι έβαλε ένα λιθαράκι...

Unknown είπε...

Το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ παρουσίασε έναν πίνακα στα τέλη Μαρτίου, ο οποίος περιείχε στοιχεία για τις πλατφόρμες που χρησιμοποιούσαν το πρόγραμμα. Το PlayStation 3 εντυπωσίασε, καθώς κατάφερε να παράγει 332 TFLOPS με περίπου 25.000 ενεργές κονσόλες, ενώ οι 170.109 χρήστες Windows μόλις που άγγιξαν τα 162 TFLOPS! Τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά και δείχνουν τη δύναμη του επεξεργαστή Cell.